Dak- en Gootonderhoud

Uw loodgieter voor Leidschendam en omgeving

Dak- en Gootonderhoud

Heeft u lekkage aan uw dak of een verouderd dak?

Breedijk kan dak- en gootonderhoud voor u uitvoeren en biedt kwaliteit voor een scherpe prijs met garantie op onze werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor o.a.

Hemelwaterafvoer

Het hemelwater wat op het dak valt dient afgevoerd te worden via een hemelwaterafvoer, oftewel regenpijp.
Installatiebedrijf Gebr.Nieberding kan voor u hemelwaterafvoeren in zowel zink, pvc en in koper voor u aanbrengen of vervangen. Eventueel voorzien van wrongen, vergaarbakken, regentonkleppen, alles afgestemd in stijl van het huis. Tevens verzorgen wij het aanbrengen van infiltratie systemen ten bate van hemelwaterafvoeren.

Breedijk; Uw vertrouwde loodgieter

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring op alle terreinen van het loodgieterswerk. Naast onze diensten bieden wij u ook een ruim assortiment in badkamer en toilet renovaties. Breedijk installatietechniek heeft een goed team vakkundige, Hierdoor heeft u maar 1 totaal installateur nodig die u op alle vlakken van dienst kan zijn. Zo werken we goed samen met een team van elektriciens, schilders, stukadoors , tegelzetters en hoveniers. Hierdoor is Breedijk installatietechniek alles wat u in en om het huis nodig hebt!


Vraag een gratis offerte aan

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door Breedijk Dak & installatietechnieken te laten uitvoeren?
Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Specialist nodig? Contacteer ons