Gasleidingen

Uw loodgieter voor Leidschendam en omgeving

Gasleidingen & Installaties

Waarom zou u met gas(leidingen) risico nemen?

Breedijk verzorgt zowel voor particulier als bedrijf de complete gasinstallatie vanaf de meter tot aan het kooktoestel, warmwatervoorziening of centrale verwarming. Zowel voor nieuwbouwprojecten als in bestaande bouw.

Bij een verbouwing van uw badkamer of keuken is het soms noodzakelijk om het leidingwerk te verleggen. Laat het aanleggen of verleggen van gasleidingen altijd over een deskundige loodgieter. Dan heeft u de garantie dat de werkzaamheden vakkundig plaatsvinden en uw veiligheid verzekerd is. Verkeerd aangelegde leidingen kunnen namelijk explosiegevaar of gaslekkages opleveren.

Neem nooit risico als u problemen ervaart met uw gasleidingen en/of gasinstallatie. Bel ons direct!

Breedijk; Uw vertrouwde loodgieter

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring op alle terreinen van het loodgieterswerk. Naast onze diensten bieden wij u ook een ruim assortiment in badkamer en toilet renovaties. Breedijk installatietechniek heeft een goed team vakkundige, Hierdoor heeft u maar 1 totaal installateur nodig die u op alle vlakken van dienst kan zijn. Zo werken we goed samen met een team van elektriciens, schilders, stukadoors , tegelzetters en hoveniers. Hierdoor is Breedijk installatietechniek alles wat u in en om het huis nodig hebt!


Vraag een gratis offerte aan

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door Breedijk Dak & installatietechnieken te laten uitvoeren?
Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Specialist nodig? Contacteer ons