Over Ons

Vakmanschap en veiligheid staan hoog in het vaandel

Uw Loodgieters bedrijf in Leidschendam

Op zoek naar een loodgietersbedrijf in Leidschendam of omgeving Den Haag? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij Breedijk Installatietechniek bent u aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst op het gebied van dak werk, waterleidingen, gasleidingen, rioleringen, sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring op alle terreinen van het loodgieterswerk. Naast onze diensten bieden wij u ook een ruim assortiment in badkamer en toilet renovaties. Breedijk installatietechniek heeft een goed team vakkundige, Hierdoor heeft u maar 1 totaal installateur nodig die u op alle vlakken van dienst kan zijn. Zo werken we goed samen met een team van elektriciens, schilders, stukadoors , tegelzetters en hoveniers.


Werkgebied

Wij zjin gevestigd in Leidschendam. In plaatsen zoals Den Haag, Delft, Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer zijn wij met enige regelmaat werkzaam.

Breedijk Dak & installatietechnieken

Uw loodgieter uit Leidschendam beschikt over een ruim assortiment radiatoren, CV ketels, sanitair, gas installaties en waterinstallaties. Al onze producten zijn van topkwaliteit en met een vakkundige installatie bent u verzekerd van jarenlange plezier aan uw nieuwe badkamer of CV installatie. Onze deskundige loodgieters adviseren u graag over onze producten.

10 jaar ervaring, vertrouwd en mét passie

Direct een loodgietersbedrijf in Leidschendam of omgeving Den Haag nodig? Of meer weten over ons?

Neem contact met ons op !

Heeft u een dringende storing of lekkage? Neem direct contact met ons op!

SNELLE EN BETROUWBARE REPARATIE VAN LEKKAGES

06-29 40 57 61

Vertrouwd

Bij de Kamer van Koophandel staat D.Breedijk Installatietechnieken geregistreerd onder KVK-nummer 69138826 met vestigingsnummer 37513389

 

Deze vakman biedt garantie

Garantie kan verschillen per opdracht en wordt in een offerte en altijd voor aanvang van de werkzaamheden vastgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Met Breedijk Dak & installatietechnieken géén verrassingen achteraf!!

loodgieter in Den Haag en Leidschendam