Waterleidingen

Uw loodgieter voor Leidschendam en omgeving

Waterleidingen

Het geheel of gedeeltelijk aanleggen, herstellen en/of vernieuwen van de waterleidingen, loden waterleidingen vervangen door kunststof. Aanleg van warm en koud waterleidingen t.b.v. keuken, toilet, badkamer en andere sanitaire ruimtes. Waterleiding reparatie.

Behalve waterleidingen kunnen wij ook benodigde apparatuur voor u installeren. Denkt hierbij aan warmwatertoestellen zoals geisers en boilers. Maar ook is het mogelijk om kranen te laten plaatsen zoals tapkranen en stopkranen.

Breedijk adviseert u graag uitgebreid zodat u de juiste keuze kunt maken. Als waterleidingen verkeerd worden aangelegd, kan dit op den duur tot (water)schade leiden. Een goede loodgieter is dus belangrijk!

Breedijk; Uw vertrouwde loodgieter

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring op alle terreinen van het loodgieterswerk. Naast onze diensten bieden wij u ook een ruim assortiment in badkamer en toilet renovaties. Breedijk installatietechniek heeft een goed team vakkundige, Hierdoor heeft u maar 1 totaal installateur nodig die u op alle vlakken van dienst kan zijn. Zo werken we goed samen met een team van elektriciens, schilders, stukadoors , tegelzetters en hoveniers. Hierdoor is Breedijk installatietechniek alles wat u in en om het huis nodig hebt!


Vraag een gratis offerte aan

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door Breedijk Dak & installatietechnieken te laten uitvoeren?
Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Specialist nodig? Contacteer ons