Rioleringen

Uw loodgieter voor Leidschendam en omgeving

Vuil- en Schoonwater Riolering

Rioleringswerken of ontstoppingsdienst nodig?

Breedijk helpt uw graag met uw riolering en ontstoppingen.
Met onze rioleringswerken zorgen wij voor het plaatsen, aansluiten en herstellen van rioleringen. Is er ergens een verstopping? Ook hier verhelpen we graag het probleem!

Uw wc is verstopt? Het afwaswater loopt niet meer weg? Wat het probleem ook het is, we ontstoppen uw leidingen in een mum van tijd! Een dringende ontstopping? U kunt elke dag bij ons terecht, de klok rond. Indien nodig zetten we een rioolcamera in om de oorzaak van de ontstopping op te sporen. De verstopping kan zich namelijk in uw leidingen bevinden maar ook in uw riolering.

Breedijk; Uw vertrouwde loodgieter

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring op alle terreinen van het loodgieterswerk. Naast onze diensten bieden wij u ook een ruim assortiment in badkamer en toilet renovaties. Breedijk installatietechniek heeft een goed team vakkundige, Hierdoor heeft u maar 1 totaal installateur nodig die u op alle vlakken van dienst kan zijn. Zo werken we goed samen met een team van elektriciens, schilders, stukadoors , tegelzetters en hoveniers. Hierdoor is Breedijk installatietechniek alles wat u in en om het huis nodig hebt!


Vraag een gratis offerte aan

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door Breedijk Dak & installatietechnieken te laten uitvoeren?
Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Specialist nodig? Contacteer ons